Welkom bij
Gilde

Zutphen

Kennis – Ervaring – Participatie

Stichting Gilde Zutphen is een unieke vrijwilligersorganisatie, waar vakmensen belangeloos hun kennis en (levens)ervaring delen met anderen, en zich inzetten voor een leefbare stad en het welzijn van hun stad- en streekgenoten.

Kennisoverdracht is het sleutelwoord binnen Gilde Zutphen. Het gaat bij ons steeds om iets leren in een ontspannen sfeer, of iets actiefs doen samen met anderen. Onze activiteiten zijn meestal kleinschalig met veel aandacht voor de deelnemers.

Laatste nieuws

Wiskunde, een opfriscursus

In oktober organiseert het Gilde een korte opfriscursus Wiskunde. Tijdens vier middagen komt het volgende aan de orde: geschiedenis van de wiskunde, getallen, meetkunde, algebra, goniometrie en waarschijnlijkheidsrekenen. Meer informatie vindt u op de activiteitenpagina Wiskunde, een opfriscursus.
| lees meer

Tekenen voor beginners

In september start het Gilde een nieuwe cursus Tekenen voor beginners. De bijeenkomsten zijn op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in Cultureel Centrum 't Nut in Warnsveld . Meer informatie vindt u op de activiteitenpagina Tekenen voor beginners.
| lees meer

BRIDGE

In september start een cursus Bridge voor beginners. De 12 bijeenkomsten zijn op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Er is plaats voor 8 tot 12 spelers. Meer informatie vindt u op de activiteitenpagina Bridge.
| lees meer

POWER Zutphen in het nieuws!

Het online magazine Toekomt.nl sprak met de begeleiders van het Gildeproject POWER Veerkracht op leeftijd. Een mooi verslag over de eerste serie workshops in Zutphen en de ‘kracht van POWER’ . Lees hier het hele artikel. De data voor de volgende serie workshops vindt u op de activiteitenpagina van POWER.
| lees meer

Fietsen met een Gildegids

In de maanden mei t/m september organiseert het Gilde om de twee weken fietstochten onder begeleiding van een ervaren Gildegids. Het zijn fietstochten van ca.35-40 km. Deelname is voor iedereen. Er wordt in een rustig tempo gefietst. De snelheid is ca. 15 km per uur. Meer informatie vindt u op de activiteitenpagina van Fietsen met…
| lees meer