Welkom bij
Gilde

Zutphen

Kennis – Ervaring – Participatie

Stichting Gilde Zutphen is een unieke vrijwilligersorganisatie, waar vakmensen belangeloos hun kennis en (levens)ervaring delen met anderen, en zich inzetten voor een leefbare stad en het welzijn van hun stad- en streekgenoten.

Kennisoverdracht is het sleutelwoord binnen Gilde Zutphen. Het gaat bij ons steeds om iets leren in een ontspannen sfeer, of iets actiefs doen samen met anderen. Onze activiteiten zijn meestal kleinschalig met veel aandacht voor de deelnemers.

Laatste nieuws

Computercursussen

Voor mensen de hun digitale vaardigheden willen verbeteren organiseert het Gilde samen met Stichting Perspectief,  Graafschap bibliotheken en ‘t Warnshuus verschillende computercursussen: Beginnerscursus (met Internet en email), Word, Picasa en Excel. Meer informatie vindt u op de activiteitenpagina Computercursussen.
| lees meer

Gilde zoekt vrijwilliger voor de administratie

Het Gilde is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger met administratieve ervaring, die samen met een andere vrijwilliger de volgende taken kan en wil uitvoeren: Per e-mail vragen beantwoorden en contact onderhouden met aanbieders van en deelnemers aan gildeactiviteiten . De e-mail komt (bijna) dagelijks binnen en wordt op een klantvriendelijke manier binnen 48 uur…
| lees meer

Wiskunde, een opfriscursus

In oktober organiseert het Gilde een korte opfriscursus Wiskunde. Tijdens vier middagen komt het volgende aan de orde: geschiedenis van de wiskunde, getallen, meetkunde, algebra, goniometrie en waarschijnlijkheidsrekenen. Meer informatie vindt u op de activiteitenpagina Wiskunde, een opfriscursus.
| lees meer

BRIDGE

In september start een cursus Bridge voor beginners. De 12 bijeenkomsten zijn op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Er is plaats voor 8 tot 12 spelers. Meer informatie vindt u op de activiteitenpagina Bridge.
| lees meer

POWER Zutphen in het nieuws!

Het online magazine Toekomt.nl sprak met de begeleiders van het Gildeproject POWER Veerkracht op leeftijd. Een mooi verslag over de eerste serie workshops in Zutphen en de ‘kracht van POWER’ . Lees hier het hele artikel. De data voor de volgende serie workshops vindt u op de activiteitenpagina van POWER.
| lees meer