Welkom bij
Gilde

Zutphen

Kennis – Ervaring – Participatie

Stichting Gilde Zutphen is een unieke vrijwilligersorganisatie, waar vakmensen belangeloos hun kennis en (levens)ervaring delen met anderen, en zich inzetten voor een leefbare stad en het welzijn van hun stad- en streekgenoten.

Kennisoverdracht is het sleutelwoord binnen Gilde Zutphen. Het gaat bij ons steeds om iets leren in een ontspannen sfeer, of iets actiefs doen samen met anderen. Onze activiteiten zijn meestal kleinschalig met veel aandacht voor de deelnemers.

U kunt ons ook volgen via Facebook.

Laatste nieuws

Coach4you zoekt coaches

Coach4You begeleidt leerlingen bij de overgang van de basisschool naar het voorgezet onderwijs. Kinderen die daarvoor in aanmerking komen krijgen in groep acht van het basisonderwijs een persoonlijke coach. Deze helpt de leerling onder andere bij het leren studeren en het plannen van schoolwerk. De leerling houdt zijn coach tot het begin van het tweede…
| lees meer

De Joodse gemeenschap in Zutphen.

Op woensdag 2 december organiseert Gilde Zutphen deze lezing. Spreker is Rob Rademaker Rob Rademaker, historicus en kenner van de stad, gaat in zijn lezing in op de geschiedenis van de Joodse gemeenschap in Zutphen. Hoewel onopvallend, heeft deze gemeenschap een belangrijke invloed gehad op de ontwikkeling van Zutphen als handels- en quasi industriële stad.…
| lees meer

Nog plaatsen vrij!

In januari starten de aanbieders van het Gilde weer met een reeks nieuwe activiteiten. Bij de volgende groepen is nog plaats. Kookcursus voor mannen; Bridge voor beginners; Kennismaken met Astrologie; Frivolité; Kantklossen; Computercursus Picasa. Alle belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website.
| lees meer

Coördinator gezocht!

Het taalcoachproject Zutphen/Lochem zoekt iemand die • De schakel is tussen taalcoaches en deelnemers • Meedoet in het projectteam Voor meer informatie, zie de complete omschrijving van de vacature (PDF).
| lees meer