Welkom bij
Gilde

Zutphen

Kennis – Ervaring – Participatie

Stichting Gilde Zutphen is een unieke vrijwilligersorganisatie, waar vakmensen belangeloos hun kennis en (levens)ervaring delen met anderen, en zich inzetten voor een leefbare stad en het welzijn van hun stad- en streekgenoten.

Kennisoverdracht is het sleutelwoord binnen Gilde Zutphen. Het gaat bij ons steeds om iets leren in een ontspannen sfeer, of iets actiefs doen samen met anderen. Onze activiteiten zijn meestal kleinschalig met veel aandacht voor de deelnemers.

Laatste nieuws

Tekenen en schilderen voor beginners

Op 6 februari start een nieuwe cursus tekenen en schilderen voor beginners. De bijeenkomsten zijn op vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur, vanaf 6 februari tot en met 3 april 2015. Op 27 februari is er geen les. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Meer informatie vindt u op de pagina Tekenen en schilderen voor beginners.
| lees meer

Coach4you zoekt coaches

In maart 2015 start het project Coach4you met de begeleiding van een nieuwe groep leerlingen. Dat vraagt minimaal 16 coaches. Voor de aanvulling van de huidige groep coaches zoekt Coach4you enthousiaste mensen. Iedereen met hbo werk- en denkniveau is welkom bij deze groep vrijwilligers. Affiniteit met de doelgroep van 11- tot 13-jarigen is wel een…
| lees meer

Nieuwe folder Gilde Zutphen

Alle donateurs en deelnemers van het Gilde hebben eind augustus de nieuwe gildefolder thuis ontvangen, met daarin een kort overzicht van alle activiteiten en projecten, inclusief het programma van de Gildelezingen 2014-2015. Belangstellenden kunnen deze informatie downloaden door te klikken op Folder Gilde Zutphen en Programma lezingen 2014-2015.
| lees meer